One night stand

Een one night stand is een avontuurtje

Een one night stand is een avontuurtje, een eenmalig kortstondig seksueel contact. Die vaak begint als een paringsdans. Je ontmoet elkaar, je flirt er op los en voor je het weet, deel je met elkaar de lakens. Waarom doen we dit eigenlijk?

De mens is van nature niet monogaam en om die reden bestaan one night stands. Het is op zijn plat gezegd, het voortplanten, zoals we dat ook bij andere levende wezens, terugzien. Alleen de mens is zichzelf gaan veranderen en mag aan deze natuurlijke vorm van zichzelf niet meer toegeven. We zijn ons in gaan houden. Zodat we ons konden gaan committeren aan een en dezelfde partner.

Maar als het in onze oergenen zit, dan kunnen we er soms niet omheen en geven we toe aan de oerdriften. En wat is er in feite mis mee? Als beiden er van genieten. Helemaal niets. Het is pas mis, als een van beiden in een relatie zit. Of dat een van beiden, achteraf het gevoel heeft, dit had ik niet moeten doen. Maar dan nog. Het is gebeurd, terugdraaien kan niet meer. Het is de mens zelf die zich dan wijsmaakt, dat het slecht is, maar wat is slecht?

Je geeft je over aan een heerlijk gevoel. Kijk er op terug zonder spijt. Laat die hersenen je niet gek maken. Dat er nu geen sprake van liefde en romantiek was, wil niet zeggen dat het niet mag. Het is de tijd er na, dat je jezelf er mee kunt straffen. Maar ben je dan liefdevol voor jezelf? Nee.

Een one night stand ontstaat om verschillende redenen. Je voelt je alleen, verlaten, je hebt behoefte aan een ontlading. Je voelt je aangetrokken door de ander. Daar word je geil van. Je ex zit nog in je systeem en die wil je loslaten, of misschien wel vergelden. Er zijn heel veel redenen op te noemen.

Je hebt behoefte aan seks, en daar is niets mis mee. Het kan ook zo maar zijn, dat je niet open wil staan voor een relatie, maar wel je behoeften wilt bevredigen. Zo heb je niet de lasten en wel de lusten. Niemand die je dit kan verwijten. Verwijt het dus ook jezelf niet.

Heb vooral geen verwachtingen van de ander, na een one night stand, dan doe je jezelf pijn mee. Er is geen sprake van liefde bij een one night stand. Het gaat puur om de daad en de seks. Daarna hopen dat de ander weer contact zoekt, is jezelf pijnigen. Denk dan terug aan dat gelukzalige moment dat je stomend klaar kwam. Dan kun je de rest aan gedachten er bij loslaten.

Zo krijg je vrede met one nigt stand en wat is er niet leuker om elkaar te begeren. Het zit in een mens. Een man zijn gedachten staan altijd in een stand van voortplanten, voortplanten. Een one night stand kan uitgroeien tot een relatie, maar verwacht het niet. Het was een vluggertje, meer niet.

Gewoon heerlijk van genieten en achteraf niet jezelf wijsmaken dat je niet goed bezig bent geweest. Ook geen hoop hebben, op meer. Je had wat gedronken, je kwam iemand tegen, er was een klik en dat heeft jullie samen het bed in gedreven.

Er zijn er die gaan van one nigt stand, naar de volgende. Ze gaan naar de kroeg en pikken er een uit. Die zijn gehecht aan hun vrijheid. Willen niet de last van een liefdesrelatie op hun schouders.

Uiteraard kun je je afvragen of mensen die in een relatie zitten, goed bezig zijn, door daarnaast zich over te geven aan one night stands. Maar dat is aan hun. Als ze daar hun relatie voor op het spel willen zetten, is hun keuze. Het zegt ook iets over hun relatie. Schijnbaar brandt het vuurtje daar niet zo hard meer. En zal de liefdesrelatie ook anders wel een einde kennen.

Want in de tegenwoordige tijd is het in stand houden van een liefdesrelatie, hard werken. Doe je dat niet samen, raak je elkaar misschien zomaar door een one night stand, kwijt. Op vrijeseks.nl kun je ook je bevrediging zoeken. Lekker anoniem, vlug en vrij.

 

Lies
Lies
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor al je vragen over liefde & Relaties sta ik voor je klaar.
Sophia
Sophia
000029
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Kleine of grote problemen, liefde kan soms heel moeilijk zijn terwijl het eigenlijk iets moois is.
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
000022
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Leuk dat je hier bent. Ik ben Ann datingexpert, liefdesverdriet voorkomen, vinden van de juiste partner
Fran, Begeleiding bij een liefdesbreuk, echtscheiding - liefdesgeluk coach, narcismecoach, begeleiden van echtparen, communicatie coach, ontrouw - mediation
Fran, Begeleiding bij een liefdesbreuk, echtscheiding - liefdesgeluk coach, narcismecoach, begeleiden van echtparen, communicatie coach, ontrouw - mediation
000020
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ontrouw & liefdesbreuk coach - Liefdesgeluk coach - Narcismecoach - Relatietherapie - Mediation - Begeleiding bij scheiding
Hanneke relatiecounsselor
Hanneke relatiecounsselor
000033
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatiecounsellor, mediation bij echtscheidingen en liefdesbreuken, helpen bij relatieproblemen in elke levensfase
Peter
Peter
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatie Coach, life coaching, trauma verwerkings coach, spiegelcoach
Jo An
Jo An
000019
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor al je liefdesproblemen sta ik voor je klaar