Het nieuwe normaal

Het nieuwe normaal, een vriend of vriendin er bij

Het nieuwe normaal, een vriend of vriendin er bij. Later op de avond, worden reclames op TV meer iets voor 18+. Zonder enige gene worden TV programma’s gesponsord door websites die jou een pleziertje wel gunnen. Het nieuwe normaal, neem gewoon een vriendin of vriend er bij. Dan houd je het leven, leuk, aangenaam en maakt het je blij.

Geen idee wat jullie er van vinden, van het nieuwe normaal, maar menig huwelijk loopt er door uit op een scheiding. En hebben we het nog maar niet over de partner die dit allemaal moet ondergaan. Welke gevolgen het heeft voor deze persoon op de lange termijn. En dan hebben we het ook maar even niet over jou, die schijnbaar dit als normaal ziet.

Hieruit blijkt wel, dat ik er zelf heel veel moeite mee heb. Dat komt, omdat liefde niet met zich laat sollen. Echt niet. En waar verlangt en snakt de mens uiteindelijk naar? Naar een rustig leventje, waarin er een fijne partner is, die we kunnen vertrouwen en samen iets mee op kunnen bouwen. Daar hoeft niets aan worden toegevoegd. Ja een pot vol liefde en dat zul je samen moeten doen.

Allemaal willen we dat op een gegeven moment. Dat rustige leventje, zonder zorgen. Zonder leugens en bedrog. Door het normaal te vinden een vriendin of vriend er naast er bij te nemen. Zul je zelf op een gegeven moment merken, dat je vastloopt. Het mooie van de liefde is, die grijpt in. Die pikt dit niet en sta jij met lege handen. Wat wij dan zelf zien is dat er niets meer is. Dat klopt ook. Jij bent er zelf namelijk niet meer. Geworden tot een zielig hoopje die achteraf er achter komt, dat die het leven op het liefdesvlak niet zo heel serieus heeft genomen en daar nu de gevolgen van plukt.

Liefde is streng. Zo streng dat het van ons één ding verlangt. Open zijn, oprecht zijn, eerlijk zijn. Zijn we dat niet, gaan we onszelf tegenwerken. Weet je die ander kan er door in de knoei komen. Dat is al erg genoeg. Maar jijzelf hè, denk je dat karma jou niet te grazen gaat nemen?

Denk je dat je de dans ontspringt? We zijn het goddelijke kwijtgeraakt. Waarmee ik niet zeg dat je naar de kerk moet en in iets moet geloven en daar naar te handelen.

Met het goddelijke bedoel ik, het gevoel van puurheid, waarheid. We lopen er zo hard voor weg tegenwoordig. En leggen de schuld neer bij een ander. Of klagen voluit over die ander. Is dat terecht. Ben jij zelf ook niet schuldig?

Jazeker wel. Je hebt geen lef en durf gehad. Je bent bang. Je bent nooit echt volwassen geworden. Je zoekt iets, en dat zoeken maakt een mens horendol en knettergek. Overspannen en vermoeid. De cijfers liegen er niet om en je hoeft de krant maar open te slaan en je leest verhalen, die onbegrijpelijk zijn. Ik begrijp ze wel. De mens is de weg kwijt en gaat dan rare fratsen uithalen.

Je hebt geen ballen. Ballen is kracht, keuzes maken, je eigen leven op de juiste manier invullen. Het is wetenschappelijk bewezen dat een vriend of vriendin er bij nemen, voorkomt uit ontevreden zijn en niet gelukkig. Daar is toch echt elk mens zelf verantwoordelijk voor. Zonder ballen een leven willen invullen, het gaat niet. De huidige wereld is hard en vraagt om ballen. Als kwetsbaar zijn, open en eerlijk zijn. Jezelf zijn. Zonder een masker op je ergens achter verschuilen. Daar heb je ballen voor nodig. Willen we die harde wereld de nek omdraaien.

Dus zoek je wat je zo hard nodig hebt, liefde, warmte gezelligheid, onbezorgdheid, onbevangenheid bij een vriend of vriendin. Heerlijk die aandacht, daar voed je je mee, dat geeft je ballen. Nu tel je mee, nu ben je iemand. Ja voor even. Want aandacht verslapt, en de honger wordt groter. Allemaal ingegeven door angst, niet goed genoeg te zijn. Niet bij machte datgene wat je nodig hebt, uit jezelf te kunnen halen.

Het gat dat zo leeg voelt, diep van binnen, wordt voor even er mee gevuld, maar voelt als snel weer leeg. Het is als een verslaving, de honger naar meer. En van mij mag je hoor. Veroordeel niets. Wil je alleen meegeven, dat datgene waar je naar hunkert, al aanwezig is en in jezelf zit. Wil je er eens over praten? Bel of chat dan gerust met een hulpverlener van VrijeSeks.

Jo An
Jo An
000019
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor al je liefdesproblemen sta ik voor je klaar
Sophia
Sophia
000029
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Kleine of grote problemen, liefde kan soms heel moeilijk zijn terwijl het eigenlijk iets moois is.
Lies
Lies
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor al je vragen over liefde & Relaties sta ik voor je klaar.
Fran, Begeleiding bij een liefdesbreuk, echtscheiding - liefdesgeluk coach, narcismecoach, begeleiden van echtparen, communicatie coach, ontrouw - mediation
Fran, Begeleiding bij een liefdesbreuk, echtscheiding - liefdesgeluk coach, narcismecoach, begeleiden van echtparen, communicatie coach, ontrouw - mediation
000020
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ontrouw & liefdesbreuk coach - Liefdesgeluk coach - Narcismecoach - Relatietherapie - Mediation - Begeleiding bij scheiding
Peter
Peter
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatie Coach, life coaching, trauma verwerkings coach, spiegelcoach
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
000022
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Leuk dat je hier bent. Ik ben Ann datingexpert, liefdesverdriet voorkomen, vinden van de juiste partner
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Hanneke relatiecounsselor
Hanneke relatiecounsselor
000033
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatiecounsellor, mediation bij echtscheidingen en liefdesbreuken, helpen bij relatieproblemen in elke levensfase