Hoe weet je of de ander niet helemaal voor je gaat?

Hoe weet je of de ander niet helemaal voor je gaat?

Hoe weet je of de ander niet helemaal voor je gaat? We hebben allemaal zo onze momenten van angst, twijfel en onzekerheid. Zeker als je iemand net hebt ontmoet. Allerlei vragen die je aan jezelf stelt. Vind de ander mij leuk, gaat het iets worden. Ook als je al in een relatie zit, kan twijfel toeslaan.

We zijn mens en juist het af en toe twijfelen, je onzeker voelen, maakt je mens. Er is niets mis mee, alhoewel veel mensen er direct door in paniek raken. Net alsof je deze emoties niet mag hebben of voelen.

Laat ze er zijn, ze willen je namelijk iets vertellen, weten wij van Vrije seks. Of je bijvoorbeeld samen nog op het goede spoor zit. Of dat je wellicht elkaar aan het ‘verliezen’ bent. Eigenlijk zoeken we altijd wel een vorm van bevestiging.

Juist die bevestiging willen hebben, kan een relatie gaan ondermijnen. Je bent dan niet gericht op wat jij zelf diep van binnen voelt. Dat maakt je dan weer onzeker en twijfelachtig. Zie je de wisselwerking?

Hoe weet je of de ander niet helemaal voor je gaat? Dat voel je, zo simpel is het. Ieder mens kan voelen. En als je gevoel je iets vertelt, daarvoor zul je verbonden moeten zijn met je buikgevoel. Dan weet je of iemand wel of niet voor je gaat.

Je herkent het aan kleine signalen. In het begin kwam je niet meer aan je eigen leven toe en als jullie elkaar een paar keer hebben gezien, heb je ineens weer zee├źn van tijd. Daarmee laat de ander je voelen. Je bent leuk, maar alleen als het mij uitkomt.

Dan is het uiteraard of jij je daar in kunt vinden, maar neem van vrije Seks aan, je gaat hier moeite mee krijgen. Dus die twijfel die je voelt, neem die serieus. Een ander signaal waar je uit op kunt maken dat de ander er niet volledig voor gaat.

Is dat de ander zich niet aan afspraken houdt, zich daar ook niet voor verontschuldigt. Nonchalant er mee omgaat. Dan gaat die ander dus ook nonchalant met jou om. Zo simpel is het en dat voel je. Het kan ook zomaar zo zijn, dat iemand je wel het gevoel geeft je super leuk te vinden, als je samen bent.

Maar zodra ieder zijn eigen weg pakt, valt het stil. Ook dat kan een onzeker gevoel geven. Vraag je dan eens af, gaat de ander er wel helemaal voor? Wat we dank vaak doen, is afwachten, hopen. Niet doen. Nooit op een ander wachten en al helemaal niet gaan zitten hopen.

Diegene die zichzelf dan te kort doet, ben jij. Waar je ook aan kunt zien dat iemand er niet helemaal voor wilt gaan, als die aankomt met. Ik heb het druk op mijn werk. Het lijkt een klassieker, en vroeger kwamen we er mee weg. Je kunt er begrip voor hebben, maar eigenlijk zegt de ander er mee.

Ik wil je wel, maar mijn werk gaat voor. Zo zijn er heel veel signalen die je kunt voelen, dat de ander niet voor de volle 100% voor je gaat. Wees daar alert op, want voor je het weet, ga je je er aan lopen ergeren. Heb jij je hart al weggegeven.

En je hart weggeven, en dan teleurgesteld zijn, ligt niet aan de ander. Dat ligt toch echt aan jezelf. Je hebt niet goed gekeken hoe de ander daadwerkelijk in elkaar steekt.

Peter
Peter
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatie Coach, life coaching, trauma verwerkings coach, spiegelcoach
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Lies
Lies
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor al je vragen over liefde & Relaties sta ik voor je klaar.
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
000022
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Leuk dat je hier bent. Ik ben Ann relatietherapeute, datingexpert, probleemoplossend gericht voor alle liefdes & relatieproblemen
Hanneke relatiecounsselor
Hanneke relatiecounsselor
000033
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatiecounsellor, mediation bij echtscheidingen en liefdesbreuken, helpen bij relatieproblemen in elke levensfase