geweldige seks

Is er verschil tussen gewone seks en geweldige seks

Is er verschil tussen gewone seks en geweldige seks. Nou zal de een direct roepen, maakt mij niet uit. Seks is seks en of het geweldig is, kan mij het schelen. Nou zal de ander zeggen, er is wel degelijk verschil hoor. Is er verschil tussen gewone seks en geweldige seks. Laten we er eens een blik op werpen.

Het ene biertje is het andere biertje niet toch! Nou, zo werkt het dus ook op gebied van intimiteit. En eigenlijk is dat alleen maar mooi te noemen. Geen enkel mens is hetzelfde tenslotte en zo blijft er iets te kiezen en te genieten.

Toch zijn er een aantal aspecten aan te geven, waardoor de seks door praktisch iedereen de stempel krijgt. Dit was een fantastische vrijpartij. En dat hangt niet eens zozeer af van de lengte of de standjes. Naar het blijkt, hangt dit van hele andere zaken af.

Als eerste, beide partners moeten er zin in hebben. Als de zin er is, is het genieten al groter. Als een van de twee wordt overgehaald door de ander en er met zijn hoofd niet bij is, wordt er eigenlijk alleen maar een nummertje gemaakt.

Zijn we direct bij het tweede aspect aangekomen waardoor het geweldig kan zijn. Het kan geweldig worden als beiden een leeg hoofd hebben. Zit het hoofd vol zorgen, dan kun je je aandacht er maar heel moeilijk op vestigen. Je er aan overgeven, is dan lastig. Vaak blijft het dan bij een vluggertje, wordt het orgasme samen maar moeilijk bereikt.

Wat ook heel belangrijk is, dat je niet bij jezelf denkt, zie ik er wel goed uit. Ik heb mijn dag vandaag niet. Ik voel me niet lekker. Ik heb hoofdpijn. Ik heb er niet zoveel zin in. Zodra je eigenlijk jezelf naar beneden gaat halen, vergeet het maar. Het wordt dan een snelle wip, maar niet geweldig dat je het samen uitschreeuwt van genot.

Komen we bij het vierde aspect aan, waarom het geweldig kan zijn. Genot! Vaak weten we heus wel wat onze bedpartner lekker vindt en opgewonden van raakt. Of waardoor je zelfs de volle aandacht van de ander door kan trekken en ja, dan wordt de vrijpartij volmaakt.

Zo maar het bed induiken en vrijen, ach, het gebeurt vaak op zijn tijd. Maar zonder het voorspel, kun je er toch iets minder geweldigs van maken. Het voorspel zorgt er toch echt wel voor dat de vrijpartij gaat uitmonden in een heerlijke en geweldige ontlading.

Waardoor het ook geweldig en fantastisch kan worden. Durf samen een nieuwe dingen te ontdekken. Verras elkaar daar eens mee. Verdiep je eens in bepaalde standjes en vraag of je partner er voor openstaat. Zo kan het ineens zomaar een geweldige vrijpartij worden, waar de vonken vanaf vliegen. Die smaakt naar meer.

Maak gebruik van sekstoys, ook daar ligt nog steeds een taboe op. Je hoeft ze niet eens aan te schaffen. Kijk eens in de fruitschaal, de koelkast of de besteklade. Gebruik je creatieve geest en je zult zien, er wordt gesekst als een beest.

En dat is dan het laatste aspect wat geweldige seks kan geven. Rauwe seks, als een wild beest, maar wel gentle en respectvol. Laat de stoom maar uit je oren komen, als jij je als een leeuw gedraagt.

Wat een vrijpartij geweldig maakt, is dat beiden openstaan om te willen vrijen, dan weet je op voorhand, dit wordt geweldig. Wil je het spannender maken, gebruik je fantasie!

Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
000022
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Leuk dat je hier bent. Ik ben Ann relatietherapeute, datingexpert, probleemoplossend gericht voor alle liefdes & relatieproblemen
Peter
Peter
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatie Coach, life coaching, trauma verwerkings coach, spiegelcoach
Hanneke relatiecounsselor
Hanneke relatiecounsselor
000033
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatiecounsellor, mediation bij echtscheidingen en liefdesbreuken, helpen bij relatieproblemen in elke levensfase
Lies
Lies
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor al je vragen over liefde & Relaties sta ik voor je klaar.
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach