Fran, Begeleiding bij een liefdesbreuk, echtscheiding - liefdesgeluk coach, narcismecoach, begeleiden van echtparen, communicatie coach, ontrouw - mediation
000020
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ontrouw & liefdesbreuk coach - Liefdesgeluk coach - Narcismecoach - Relatietherapie - Mediation - Begeleiding bij scheiding
Narcisme coach, ontrouw, liefdesleven coach, coaching voor echtparen, begeleiding bij een scheiding
Wie weet ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene? Zorgen die gevoelens ervoor dat jij je niet meer kunt openstellen naar je eigen partner?
Heb je een praatje nodig? Haken dates af? Vind je het lastig een relatie aan te gaan? Blijven partners niet in je leven?
Vraag je jezelf af, wat is er mis met mij? Ik weet de antwoorden. Er is niets mis met jou, je mist de liefde voor jezelf.
Ik kan je ook helpen om Liefdesverdriet een plaats te kunnen geven. Ben een ervaren relatiedeskundige, dus welk probleem of vraag je ook mee zit, je kunt ze allemaal stellen. Geen oordeel of veroordeel. Mijn missie is om jou op liefdevolle wijze inzichten te geven en tools aan te reiken, zodat je weer verder kunt op je eigen liefdespad.
Ook kan ik jou bijstaan bij het doorbreken van herhaalde negatieve relatie- patronen of blokkades in je leven. Maar ook kan ik jullie mediation geven of relatietherapie. Leren samen fijner te communiceren.
Geen vraag is te gek. Bel of chat anoniem en ik help je met alles waar je mee zit. Help jou over schroom heen, je angsten laten verdwijnen. Zodat je open kunt gaan durven staan voor een fijne liefdesrelatie, waarbij intimiteit voor jou geen enkele issue meer is. Maar ook dat je weloverwogen keuzes kunt en durft te gaan maken in de liefdesrelatie waarin je nu zit. Wat wijsheid is om te doen.
Alles valt en staat met de liefde voor jezelf. Liefde is een vak en dat vak beheers ik op alle fronten. Daarom kan ik jou ook bij alles helpen en begeleiden. Spreek je of lees je snel!
Liefs,