Wat zijn de grootste seks ergernissen voor vrouwen

Wat zijn de grootste seks ergernissen voor vrouwen

Wat zijn de grootste seks ergernissen voor vrouwen. Het lijkt ons handig om eens een lijstje te maken van de seks ergernissen bij vrouwen. Want mannen, als je deze in ogenschouw houdt, scoor je beter en heb je meer seks met die leuke vrouw. Mannen zullen ook heus wel hun ergernissen hebben bij seks, maar nu schenken we aandacht aan waar vrouwen zich echt wel irriteren.

Zoals je weet heeft elke vrouw wel iets aan haar lichaam wat ze niet mooi vindt. Pak dat lichaamsdeel vooral niet vast, ze ergert zich er mateloos aan. Ook al is het goedbedoeld, zij ziet dat niet zo. Het kan de hele seks van het ene op het andere moment laten omslaan in ruzie.

Zorg voor condooms. Het lijkt een cliché, maar een vrouw wil op safe spelen. Jij zit er niet mee, als ze zwanger is, een vrouw wel. Als je er aan denkt, dan denkt die vrouw, wow, daar wil ik een lekker robbertje seks mee. Die heeft aan mij gedacht. Je scoort er mee!

Elke vrouw zal warm moeten lopen voor de seks. Er bovenop duiken, klaarkomen en dan zeg doei, ik ga slapen nu, is een van de allergrootste ergernissen van een vrouw. En waarom? Een vrouw wil gezien worden, ze wil het gevoel hebben dat ze meetelt en belangrijk voor je is.

Als jij daar geen rekening mee houdt, kom je over als een egoïst, zal ze zich niet zomaar openstellen voor je. Kun je de seks schudden. Wil je scoren en een geweldige vrijpartij? Zorg dan dat je haar laat voelen belangrijk voor je te zijn.

Wil je graag orale seks? Vraag dat dan eerst aan haar. Haar hoofd vastgrijpen en je piemel in haar mond duwen, is een grote ergernis bij vrouwen. Houd rekening hiermee. Als je een vrouw er bij betrekt, gentle en liefdevol en je windt haar op, zal ze heus ertoe bereid zijn.

Jij kan op een gegeven moment van je partner verwachten dat zij het initiatief neemt tussen de lakens. Wet dat een vrouw dit iet in haar genen heeft zitten. Dat dit voor haar een stap te ver is. Ze wil aangehaald worden.

Ertoe worden overgehaald. Dan kun jij stoer doen en denken, nu is het jouw beurt. Grote kans dat er dan niets gebeurt. Dat is geen onwil van een vrouw. Ze staat hier niet op afgesteld. Ze heeft een beetje vertrouwen nodig van jou.

Bewijs je mannelijkheid, niet te schuchter, laat haar voelen dat je als een man kan functioneren. Niets dan een groter ergernis als de man te voorzichtig is. Daar knapt een vrouw op af. Moet ik het dan soms gaan doen, denkt ze dan. Wat een watje.

Een vrouw is een multitasker, althans dat denken ze. Niemand kan dingen tegelijk, een vrouw vindt van wel. Laat haar dit vooral geloven, zeggen wij dan van vrije seks. Maar laat haar tijdens het klaarkomen voelen dat jij haar op een andere plek, streelt, aait, zoent, zodat ook zij er opgewonden door en van raakt.

Een vrouw kan dit zeer waarderen, omdat ze zelf altijd aan het multitasken is en zo vindt zij dat je rekening houdt met haar. Daardoor krijg jij weer veel meer als het op seks aankomt, voor elkaar. Zeg nou zelf, dat is toch wat je wilt? Lekkere vrije seks!

Als laatste, wees geen macho of stoere boy, daar prikt elke vrouw zo doorheen. Die hebben daar voelsprieten door en dan kan het zomaar bij een wip blijven. Als jij haar echt leuk en bijzonder vindt, zorg je er voor dat je jezelf bent. Dan kan zij dat ook zijn. Dat maakt seks fijn.

Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Hanneke relatiecounsselor
Hanneke relatiecounsselor
000033
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatiecounsellor, mediation bij echtscheidingen en liefdesbreuken, helpen bij relatieproblemen in elke levensfase
Lies
Lies
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor al je vragen over liefde & Relaties sta ik voor je klaar.
Peter
Peter
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatie Coach, life coaching, trauma verwerkings coach, spiegelcoach
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
000022
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Leuk dat je hier bent. Ik ben Ann relatietherapeute, datingexpert, probleemoplossend gericht voor alle liefdes & relatieproblemen