goede minnaar

Wees voor elkaar een goede minnaar

Wees voor elkaar een goede minnaar. Wil je seks sprankelend houden, wees dan voor elkaar een goede minnaar. Leer elkaar kennen, weet van elkaar waar je warm voor loopt. Houd rekening met elkaar, zo maak je de seks, het vrijen in je relatie, niet iets wat onder de lakens verdwijnt. Beide partners voelen zich dan steeds vrijer om met elkaar er over van gedachten te wisselen. Maar voelen zich ook vrijer om het initiatief te nemen. Zo verzandt seks in een relatie niet tot een vast moment in de week en beiden denken, nou dat was het dan. Hier moeten we het mee doen. Hebben we er van genoten, jawel, maar ik zie het toch liever anders. Durf dat uit te spreken.

Wees voor elkaar een goede minnaar. Dat is een vereiste als je samen een relatie aangaat. Seks is echt nog steeds in liefdesrelatie een te weinig besproken onderwerp. Giechelend kunnen we er toe overgaan. Met het licht uit. Schroom viert nog steeds hoogtij. En dit alles maakt seks nog steeds iets als voor achterkamertjes.

Het is veel fijner om met elkaar er over in gesprek te gaan, aan de keukentafel. Net als dat je andere dingen bespreekt. Zo normaal zou er ook met seks moeten worden omgegaan. Dan ben je vanzelf een goede minnaar voor elkaar. Als je niet durft aan te geven wat je fijn vindt, hoe weet de ander dat wat jij verwacht! Hoe weet de ander dan waar je warm voor loopt, of door klaarkomt.

Het woord minnaar valt dus veel meer onder, dan dat we er bij denken en invullen. En is in deze niet een geheime partner, die er stiekem op na wordt gehouden. We beminnen elkaar in een liefdesrelatie, we zijn dus minnaars van elkaar. Zo simpel is dat.

Wat wel kan is in je hoofd je fantasieën bedenken die jij met een minnaar voor je ziet. Vaak bedenk je wildere fantasieën met een minnaar buiten je relatie om, dan met je eigen partner. Dat gebeurt, omdat met je eigen partner, gewoontes in kunnen sluipen, het om die reden minder spannend meer is.

Maar als je dat vindt, is het juist tijd om met je partner er over in gesprek te gaan. Hoe worden wij fijne minnaars met elkaar. Heel logisch, maar het gebeurt bijna niet. Gek hè, dat dan een relatie dooft. Nee, zo gek is dat niet. Seks staat niet op ons lijstje van bespreekbare onderwerpen.

www.vrijeseks.nl wil daar verandering in brengen. Die wil dat seks wel een onderwerp van gesprek gaat worden binnen relaties. Dat daar niet stilzwijgend mee om wordt gegaan. Jullie zijn minnaars van elkaar. Maak dan bespreekbaar wat je wildste fantasieën zijn, durf die te delen met je partner, je minnaar. We schamen ons daar nog veel te veel voor. Met gevolg, er wordt steeds minder aan seks gedaan.

Datgene wat er dan nog wel wordt gedaan, is voor beide minnaars niet meer bevredigend. Maar het aan elkaar vertellen, er over in gesprek gaan, no way. Als de seks en de intimiteit voor jou niet meer bevredigend is, loop dan niet weg voor het gesprek. Vind je het lastig het onderwerp aan te snijden, ga dan eens in gesprek met een consulent van www.vrijeseks.nl.

Die zal je helpen om het gesprek met je partner over seks en intimiteit op te starten. Taboes doorbroken kunnen worden. En jullie weer fijne minnaars van elkaar kunnen worden. Bemin je partner met liefde, met fluisterende woordjes. Met een gemeende glimlach, met een verrassing, met een gestolen kus, een aai over haar rug, een compliment.

Als we dat in een liefdesrelatie blijven doen, de tijd en de ruimte voor blijven nemen, moet jij opletten. Dan blijven jullie minnaars van elkaar. Wees voor elkaar een goede minnaar heeft niet zoveel te maken met wat je in bed presteert, maar wat je doet voordat je samen elkaar bemind!

Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Peter
Peter
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatie Coach, life coaching, trauma verwerkings coach, spiegelcoach
Hanneke relatiecounsselor
Hanneke relatiecounsselor
000033
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatiecounsellor, mediation bij echtscheidingen en liefdesbreuken, helpen bij relatieproblemen in elke levensfase
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
000022
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Leuk dat je hier bent. Ik ben Ann relatietherapeute, datingexpert, probleemoplossend gericht voor alle liefdes & relatieproblemen
Lies
Lies
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor al je vragen over liefde & Relaties sta ik voor je klaar.